LleidaDrone a la Fira de Sant Miquel 2021

by - 9:25

 


Reel Drone per BirdEyeWorks, col.laborador de LleidaDrone

L'Associació LleidaDrone tornarà a ser present a la Fira de Sant Miquel en la seva 67 edició.
Aquest any les nostres activitats es veuran reduïdes donada la pandèmia, evitant acumulacions de persones. Però amb tot i amb aixó, i distribuits en zones i dies,
LleidaDrone estarà present recolçant a Fira de Lleida en la tornada a la nova normalitat amb un equip de 20 persones.

Si ets professional registrat aquí per obtenir la teva entrada gratuïta.
Si no ho ets i necesites entrades envian's un mail a lleidadrone@gmail.com i et pasarem unes quantes.

El nostre stand i xarxa LleidaDrone Arena en montatgeEn col.laboració amb Fira de Lleida disposarem de les nostres habituals zones on desenvoluparem les següents activitats:

- Stand, situat al pavelló 4 al fons a l'esquerra, tindrem una serie de continguts desenvolupats per LleidaDrone i altres partners:


. Projecte Dronecoria, on exposarem el nostre drone i els vídeos amb els últims avenços del mateix.


. Simulador de Pagès, a on disposarem de 4 ordinadors per que el jovent i la canalla juguin al nostre projecte de creació de continguts i difussió de l'Horta de Lleida.

. Zona professional on els companys de BIRDEYEWORKS mostraran els seus serveis i atendran les preguntes dels visitants. https://birdeyeworks.com/


. Corner de Ponent Aerospace, a on l'spinoff espaial de LleidaDrone, P.E.R.A., estarà present amb diferents continguts i projectes, com els becats per Google aquest estiu on estudiants han fet visualitzacions espaials a la nostra plataforma Liquid Galaxy:

Satellite Orbit Visualizer, d'Albert Morea 

Image Satellite Visualizer, d'Octàvio H. Müller


- Xarxa de Vols LleidaDrone ARENA,  al fons a l'esquerra del pavelló 4, disposarem de la nostra xarxa de vols indoor, el LleidaDrone Arena, a on diferents pilots de LleidaDrone i col.laboradors efectuaran vols de demostració.

- Bird Eye Works, empresa de serveis drones de Lleida

- Aerofor, empresa de formació i serveis de drones a Lleida, els quals volaran el DJI Agras, drone especialitzat en Agricultura- Diferents pilots de LleidaDrone que volaran els nostres mes de 50 drones que durem a la fira.Altres activitats que desenvoluparem:. El dissabte dia 2 d'octubre desde les 12:30 participarem en la jornada de l'Horta de Lleida a l'stand de l'Ajuntament de Lleida, tot i presentant el nostre projecte Simulador de Pagès. 
. Participarem a l'stand de l'Àrea 5G de Ponent amb una presentació del projecte Crop Doc, una aplicació d'Intel.ligència Artificial per a l'Smart Agro, desenvolupat als Laboratoris TIC del Parc Científic de Lleida amb col.laboració de LleidaDrone.
Aquest projecte ha estat finalista al Challenge 5G de l'operadora nacional Orange.

. Grabació del Un dia més i de l'Arrela amb UA1FM, desde l'stand del pabelló 4 de la Denominació d'Origen Oli de les Garrigues. On presentarem també el nostre projecte Simulador de Pagés. Activitats amb l'Associació de Productors de l'Horta de Lleida, amb els que col.laborem en el projecte Simulador de Pagès.

I abans d'acabar recordem el video 

Vídeo promocional Agricultura de Precisión 7 Conferencias LleidaDrone

Vídeo promocional Agricultura de Precisión 7 Conferencias LleidaDrone

You May Also Like

0 comments