@RocBoronat de @Fewlaps presentará la nueva versión Android del Proyecto Flone junto a Lot Amorós en las 7 Conferencias de LleidaDrone

by - 17:44



Flone: Des del ferro fins a Android será el título de la interesante charla que Roc Boronat de Fewlaps, desarrollador de la versión 2 del software de Flone nos dará junto a Lot Amorós en las 7 Conferencias de LleidaDrone.
La charla será el domingo 27 a las 16:30 horas en la zona de stands de LleidaDrone, pabellón 4.






Descripción de la charla que será en catalán:


En aquesta xerrada explicarem com funciona el Flone: com és el circuït, quin és el rol dels ESC, quin és el de la placa, com hem fet l'app Android i, sobretot, quines dades s'han d'enviar des de l'Android a la placa Multiwii per a poder volar. A més a més, també es parlarà dels pròxims passos de l'app Android de Flone, interessants per a tots els usuaris d'un drone basat en MultiWii.

Imatge inserida 1

Roc Boronat és un experimentat desenvolupador d'apps Android. Als 25 anys co-funda Fewlaps i llança QuitNow!, que ràpidament es converteix en el seu primer cas d'èxit. Compagina el seu rol d'empresari amb l'assessoria i participació en solucions mòbils d'altres empreses, com Carglass o InfoJobs.



Proyecto Open Source disponible para colaborar y descargar en  https://github.com/Fewlaps/FloneRemote 






You May Also Like

0 comments