Ponents de la taula rodona sobre aspectes legals de la 4a trobada de #Lleida #Drone

by - 9:53


Comencem a tancar més aspectes dels professionals que ens acompanyaran a la jornada, us presentem els currículums del Vicenç i del Ramón, que parlaran sobre privacitat i sobre l'estat de la legislació sobre drones.


RAMON ARNO TORRADES

Llicenciat en dret. Advocat en exercici especialista en aspectes jurídics de la societat de la informació. Coordinador de la comissió de menors de la APEP-Associació Professional Espanyola de Privacitat- Membre de la Subcomisió sobre les Xarxes Socials, creada pel Ple del Congrés dels Diputats. Soci únic i director de la Consultora Legal Sagaris, SLUP. Responsable jurídic i fundador amb Jaume Guasch Gutsens (enginyer en telecomunicacions) de la família digital Màster en propietat intel.lectual i la societat de la informació per Esade. Màster en Dret del Treball i de la Seguretat Social per la Universitat Pompeu Fabra

Auditor CISA (Certified Information Systems Auditor) per ISACA (Information systems audit and control association). Posgrau sobre la contractació dels drets de la propietat intel·lectual, a la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona.

I ademés comptarem amb la presència de:

VICENÇ OLIVERAS PICÓ
Llicenciat en Informàtica per la Universitat Autònoma de Barcelona, Máster deTecnologías de Seguridad Informática per ICT-esCERT, Máster en Auditoria y Protección de Datos per la Universitat Autònoma de Barcelona, Especialista universitario en protección de datos personales y privacidad per la Universidad de Murcia i Auditor CISA (Certified Information Systems Auditor)

Consultor i formador en protecció de dades i privacitat tant en el món de l’empresa privada com en l’administració pública.

You May Also Like

0 comments