Nota de prensa del evento paralelo de Save The Party al 4o encuentro de #lleida #drone

by - 16:13

Nota de prensa del evento paralelo al 4o encuentro de Lleida Drone del dia 14 de diciembre del 2013
---------------------------------------------------------------------------------
Retro Consoles Party, una trobada d’amants de les video consoles al Magical Media de Lleida
Serà un acte gratuït i obert al públic on les protagonistes seran les vídeo consoles des dels seus inicis.
També en paral.lel es duran a terme la 4ta Trobada de Drones de Lleida i la 3r Code and Beer sobre Blogging i Streaming de desenvolupadors de Google, al Parc Científic
L’equip de voluntaris “Save the party”, organitzadors de les darreres Lleida Magical Lan Party, i l’empresa tecnològica Ponent 2002, ubicada al Parc Científic Tecnològic Agroalimentari de Lleida (PCiTAL), han posat en marxa enguany un nou esdeveniment: Retro Consoles Party. El Parc Científic, L’Ajuntament de Lleida i la Universitat de Lleida col·laboren i donen el seu suport.
Aquesta trobada pretén reunir als amants de les vídeo consoles i fer un homenatge als seguidors incondicionals d’aquests jocs. Per aquest motiu, el dia 14 de desembre, les instal·lacions del Magical Media i del Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida albergaran diferents activitats relacionades amb les vídeo consoles, la informàtica i els drones.
Per una banda, el vestíbul del Magical Media esdevindrà un museu d’antigues consoles i microordinadors, quasi totes en perfectes condicions de funcionament. Els participants que ho desitgin també podran exposar les seves “relíquies” i participar de les competicions, jocs i sorteigs que s’aniran realitzant des de les 09.00 hores fins a les 18.00 hores que durarà aquesta particular Party.
En paral·lel, es durà a terme la 4ta Trobada de Lleida Drone al Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida. A les instal·lacions del Parc es podrà gaudir de diferents conferències, taules rodones i exhibicions de vols amateurs i professionals, entre altres actes. Tots seran gratuïts i oberts al públic.
Tot aixó anirà acompanyat del 3r Code and Beer sobre Blogging i Streaming, una trobada de Grup de Desenvolupadors Oficials de Google a Lleida (GDG Lleida), on es gravarà el primer vídeo podcast tecnològic de Lleida, un programa pilot de Tecnadia (La tecnologia al Dia).

Més informació:

Més informació: MiM COMUNICACIÓ – Mar Vilaró 636 344 051- marvilaro@mimcomunicacio.com

You May Also Like

0 comments