CONFERÈNCIES VIRTUALS I CURSES DE DRONES A LA FIRA DE SANT MIQUEL - EUROFRUIT

by - 11:00El proper divendres 25 de setembre, desde les 18:00 hores i a l'adreça de Youtube:

(pendent)


l’Associació LleidaDrone retransmetrà les seves XIII Conferències Professionals i Amateurs sobre el sector Drone dins de la 66 Fira Agraria de Sant Miquel de Lleida, amb el següent contingut:- Presentació de les XIII Conferències i de l'Associació LleidaDrone
Andreu Ibàñez, President i Fundador
Associació LleidaDrone- Aplicación de los drones en la Agricultura de Precisión
Ander García
Drone by Drone


- Hybrix, drones híbridos con vuelos de hasta 8 horas
Alicia Fuentes, CEO
Quaternium

- Dronecoria, proyecto mundial, social y ecológico para la reforestación de
bosques quemados con drones
Lot Amorós
Dronecoria- DJI Agras, el drone para la Agricultura de Precisión
Formación en sector Drone
Eduard Ibáñez
Aerofor


- Plataforma de mapas online para la Agricultura de Precisión
Fernando Navarro
Aerial Insights

- La gestió de les solucions tecnològiques al mòn Agro
Víctor Falguera
Akis International


- Estudis medioambientals de polució amb drons
Marc Viader
DroneFutura- El mòn de les carreres de drones
LleidaDrone Racing Team
Francesc Munté
HypeX Frames per a drones de carreres
Oscar Estudillo

- Ponent Exploration and Research in Aerospace, P.E.R.A.
Projecte de LleidaDrone
Paula Vidal i Quim Solé
Estudiants interns al LleidaDrone LAB
https://www.ponentaerospace.com/


(Cancelat event físic)

CONFERÈNCIES VIRTUALS I CURSES DE DRONES A LA FIRA DE SANT MIQUEL - EUROFRUIT


L’Associació LleidaDrone presentarà en el marc del saló solucions de diferents empreses per ajudar amb la pandèmia i incidirà en l’agricultura de precisió


L’Associació LleidaDrone, amb seu al Parc Científic de Lleida, serà present a la Fira de Sant Miquel - Eurofruit d’enguany amb una sèrie d’activitats centrades, en part, en la contribució d’aquesta tecnologia a facilitar la lluita contra la Covid-19. Les propostes que LleidaDrone desenvoluparà en el marc del saló, adaptades a les actuals circumstàncies sanitàries, tindran com a segon fil conductor l’agricultura de precisió, en la línia d’anteriors edicions. La 66a edició de la Fira Agrària de Sant Miquel i la 35a edició del saló Eurofruit tindran lloc del 24 al 27 de setembre.
Les XIII Conferències Professionals i Amateur de LleidaDrone tindran enguany un format online, i consistiran en una sèrie de ponències pregravades que seran presentades en streaming durant la fira per a tot el Món a través de Youtube i Facebook. 


Les ponències mostraran els últims avenços del sector dels drones, fent èmfasi en dos temes, les noves aplicacions específiques d’aquests aparells a l’agricultura de precisió i les múltiples aplicacions que s’estan portant a terme per a ajudar en la lluita contra el Coronavirus, com per exemple la neteja d’espais oberts amb sistemes d’irrigació de substàncies contra el virus i el control d’aforament a platges i altres espais susceptibles d’aglomeracions amb càmeres i sistemes d'intel·ligència artificial. 
A més, LleidaDrone dispondrà d’un stand on exposarà els seus projectes i d’un espai amb una xarxa de vol de drones en la qual es faran demostracions continuades en el decurs de tota la fira, incloent-hi drones professionals, de joguina i de curses. Entre altres activitats, els pilots de LleidaDrone Racing Team faran carreres de demostració.


Enguany les activitats amb nens i nenes, com fer volar drones o jugar amb el Simulador de Pagès han quedat suspeses a fi d’evitar possibles contagis provocats pel fet de compartir materials.
L’Associació LleidaDrone va ser fundada l’any 2011 al Parc Científic i Tecnològic de Lleida i ha desenvolupat més de 70 esdeveniments a Lleida, a Catalunya, a la resta de l’Estat i a diversos països europeus, sempre amb la filosofia d’oferir activitats de difusió de projectes i tecnologia drone sense ànim de lucre.
Cal recordar que la Fira de Sant Miquel i Eurofruit mantenen un ritme de contractació normal, superior en aquests moments al 75%, ja que –malgrat la crisi sanitària registrada enguany– les estrictes mesures de seguretat que implementarà Fira de Lleida i el fet que el de Lleida sigui el primer gran certamen agrari que se celebri enguany a l’Estat, ha afavorit l’interès dels expositors per ser-hi presents.  


Els sectors representants en ambdós esdeveniments són els tractors, la maquinària agrícola, l’agricultura de precisió, els equips i els serveis per a l’agricultura i la ramaderia, els productes agroalimentaris de proximitat, l’automoció, els serveis financers i les assegurances. 
You May Also Like

0 comments