Activitats de LleidaDrone a la Fira de Sant Miquel 2018

by - 22:42

Amb la col.laboració de diferents administracions, asociacions i empreses, LleidaDrone torna per cuart any consecutiu a la Fira de Sant Miquel.


La nostra agenda preliminar d'esdeveniments es:

- Dijous 27 de setembre i tots els dies en horari de fira:

Xarxa indoor de vol de drones, a on farem desmostracions permanents de vol de diferents drones amb els nostres partners.

Si tens un dron i en saps de volar-ho, porta-ho i et deixarem fer una demostració també.


Stands d'atenció al públic de:

. LleidaDrone, a on atendrem als visitants, exposarem els vídeos i cartells dels nostres events, així com el drone de Dronecoria.

. Intech 3D, empresa del CEEILLEIDA especialitzada en l'impressió 3D professional.
Estarà imprimint drones i ROVs permanentment amb les noves impressores i últimes tecnologíes.


. AIRK Drones: que ens estarà mostrant els seus últims drones dissenyats i fabricats a Espanya per a diferents aplicacions profesionals.


. AEROFOR: que estara explicant els seus productes i serveis drone



. Flyaway: que estarà mostrant els seus productes i serveis drone, incloent la seva botiga virtual i proposta de formació drone.

AEDRON: Asociación Española de Drones y Afines, que estarà present amb el seu President, Salvador Bellver, atenent a socis i públic en general.




- Divendres 28:
A les 18:00 a la xarxa de vols indoor Andreu Ibáñez, President i Fundador de LleidaDrone i Coordinador dels Laboratoris TIC del Parc Científic, farà la presentació:

"Dronecoria, projecte mundial amb drones per reforestar boscos cremats"En aquesta presentació organitzada per l'Associació LleidaDrone amb seu als Laboratoris TIC del Parc Científic de Lleida i col.laboradora del projecte creat per l'enginyer Lot Amorós d'Aeracoop.
es descriurà el projecte Dronecoria, el seu abast i història, que inclou haver-se presentat en 5 païssos i obtingut diversos premis internacionals.

Ademés com a novetat mundial, la presentació es durà a terme amb el nou show "Laser Slides", a on reemplacem els projectors de vídeo per projectors láser.


- Dissabte 29 i diumenge 30:
Dissabte a les 17:00 i diumenge a les 12:00 oferirem a les nenes i nens presents que probin els nostres drones de carreres de joguina. Els nostres vocals técnics Albert Morea i Ferran Delgado formarán als més petits.


Durant tots els tuits e instagrams generats durant l'event i postejats a les xarxes amb el hashatg 

#Xtorm-LleidaDrone

sortejarem 3 bateries cedides pel nostre partner Xtorm de A-Solar (gràcies Miguel!)
El sorteig es farà el dilluns després a la fira, contactarem els usuaris per les xarxes i les bateries s'hauràn de pasar a cercar pel Parc Científic de Lleida, seu de LleidaDrone. 




You May Also Like

0 comments