LleidaDrone asistirá al DroneWorld Fest a Castellbell i el Vilar

by - 22:25


LleidaDrone asistirá a Castellbell i el Vilar, para dar una charla muy especial:

"LleidaDrone LAB, Laboratori de projectes drone becat per Google

Andreu Ibàñez es a més a més de President i Fundador de LleidaDrone col.laborador directe de Google en molts projectes i tecnologies desde l'any 2009. Viu varis mesos a l'any a la central de Google a Califòrnia i entre altres coses disposa de dos laboratoris tecnològics al Parc Científic de Lleida, orientats a projectes amb mapes i drones. A través del projecte de beques de Google alumnes de la Universitat de Lleida i altres de tot el mòn desenvolupen els seus projectes de software i hardware i tenen experiències vivencials úniques."

Aparte de disfrutar de una jornada de drones con amigos y compañeros.




Nota de premsa de l'event:

Els aficionats als drons d’arreu de l’Estat tenen una cita a Castellbell i el Vilar el segon cap de setmana de setembre

El municipi acollirà el ‘DroneWorld Fest’ els dies 9 i 10 de setembre amb la voluntat d’esdevenir punt de trobada per a totes les persones que fan un ús lúdic d’aquests aparells

La trobada és inèdita i espera la participació d’un miler de persones vingudes d’arreu de l’Estat

Castellbell i el Vilar treballa en els darrers detalls del Droneworld Fest, una trobada dirigida a aficionats als drons, que se celebrarà el segon cap de setmana de setembre. Els dies 9 i 10 de setembre el municipi acollirà un esdeveniment que posa el focus en l’ús lúdic i recreatiu que cada vegada més persones fan d’aquests aparells.

Un sector en creixement
El festival vol posar en contacte totes les persones aficionades als drons que tinguin interès a compartir experiències, a resoldre dubtes i a fer comunitat. L’organització del festival, que va a càrrec de l’empresa FlyAway i Mundodron, amb el suport de l’Ajuntament de Castellbell i el Vilar, espera prop de 1.000 assistents procedents de tot Catalunya i de la resta de l’Estat. El sector dels drons continua a l’alça i les persones que tenen el hobby de fer volar aquests aparells continua augmentant pel gaudi de fer-los volar o bé per captar vídeos i fotografies espectaculars.

Música, demostracions i zona d’acampada
Durant tot el cap de setmana es podrà assistir a una oferta d’activitats àmplia a la zona esportiva. Hi haurà dj, circuits d’habilitat, demostracions i zona d’acampada. El certamen se celebrarà al camp de futbol, al poliesportiu, a les dues pistes de tennis i s’habilitarà l’espai d’aparcament com a espai d’acampada. 

Les inscripcions són gratuïtes i es poden fer a través de la pàgina web http://droneworldfest.com/

You May Also Like

0 comments