LleidaDrone col.labora amb la World Robot Olympiad , edició Lleida 2017

by - 8:13


Segons explica la seva web, la World Robot Olympiad és una competició de robòtica a escala mundial on els participants lluiten per assolir els reptes. Aquesta competició, organitzada per World Robot Olympiad Advisory Council, neix als països asiàtics l’any 2000 i amb els anys s’amplia a la resta del món. L’any 2013 s’inicia a Espanya promoguda per la fundació EducaBot, i l'edició de Lleida està organitzada per l'empresa Engijoc.

La qualitat d’aquesta competició de robòtica està en el foment de valors i capacitats, els participants treballen en equip i han de desenvolupar la seva creativitat, tenir iniciativa i resoldre problemes per realitzar el repte que se’ls proposa. Un dels valors afegits d’aquesta competició és que el robot es construeix el mateix dia de la competició i les regles de joc són anunciades amb antelació abans de la competició menys una, que es pot anunciar el mateix dia de la competició.


Si esteu interessats en veure els nens i nenes apendre robòtica tot i formant-se en múltiples valors no deixeu d'assistir-hi el proper 10 de juny a la biblioteca del Campus Cappont de la UDL.

You May Also Like

0 comments