LleidaDrone present a la trobada amb representants del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació

by - 9:01


LleidaDrone va ser invitada a assistir a la trobada del Clúster Catalonia Smart Drones amb representants del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació que es va realitzar a les oficines de la Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital a Hospitalet.
La trobada estaba orientada a impulsar l'ús dels drones a l'Agricultura, en la denominada Agricultura de Precissió.

Una representació del Clúster formada per diferentes empreses que ofereixen serveis d'aquest tipus, i que LleidaDrone sempre ha potenciat desde les seves Conferències i comunicacions, incloent entre altres a Mdrone i Hemav.


A la trobada es van repasar múltiples aspectes de la realitat del sector en visió desde el Dpt d'Agricultura i les possibilitats reals que ofereixen les empreses del clúster respecte a l'ús dels drones a l'Agricultura.

LleidaDrone va explicar les seves opinions, tot desde un punt de vista més proper al camp, donat que Lleida es la capital agroalimentaria de Catalunya, i 2on productor de Fruita d'Espanya després sols de Murcia, i amb l'experiència que les nostres activitats focalitzades a l'Agricultura de Precissió conjuntament amb el Parc Científic de Lleida i la Fira de Lleida.



You May Also Like

0 comments