Catalonia Smart Drones i LleidaDrone donen suport a The Drone Show

by - 14:40

Participa a la fira DroneShow Barcelona

Els dies 22 i 23 de març es realitzarà al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona la primera edició de la fira DroneShow International Expo & Congress. La primera Fira de Barcelona dedicada al sector dels Drones i les seves aplicacions empresarials.

Una Fira generadora de negoci que connectarà a les principals empreses de serveis i tecnologia Drone amb més de 12.000 visitants professionals d’empreses agrícoles, seguretat, energia, topografia, construcció, audiovisual, educació i ecommerce entre d’altres.
Gràcies a la col·laboració de Catalonia Smart Drones amb l’organització de DroneShow es posen a disposició de les empreses i demés protagonistes del Clúster Catalonia Smart Drones diferents modalitats de participació segons la tipologia d’empresa:
-          Estand propi. Per les empeses i entitats que vulguin tenir un estand dins la fira per ser membres del Catalonia Smart Drones .

-          Catalonia Smart Drone Zone. Per emprenedors i startups amb menys d’un any de creació s’ofereix un box a la Catalonia Smart Drones Zone. 

-          Startup Competition. Concurs startups que busquen finançament en que es seleccionaran 7 empreses que participaran en un fòrum d’inversió. 
Podeu trobar més informació ahttp://the-droneshow.com/

You May Also Like

0 comments