Promoció: Participa al concurs català d’aplicacions de navegació per satèl·lit @tic

by - 10:45


Participa al concurs català
d’aplicacions de navegació per satèl·lit

L’European Satellite Navigation Competition (ESNC) és un concurs internacional d’aplicacions de navegació per satèl·lit que cada any aplega més de 500 idees de negoci i noves tendències. Catalunya celebra el Catalonia Challenge 2016, concurs que es farà prèviament al nostre país i que permetrà a qui el guanyi participar a la final europea de l’ESNC. A més a més, el guanyador català també serà premiat amb 100 hores d’un simulador d’aplicacions de navegació per satèl·lit que ofereix el CTTC, 6 mesos de participació a la incubadora d’empreses de l’agència espacial europea ESA BIC Barcelona i una entrada de 3 dies al BCN Drone Center, entre d’altres.

Tens temps fins el 30 de juny per presentar la teva idea i model de negoci al Catalonia Challenge 2016. Un grup d’experts avaluarà cada una de les propostes presentades i n’escollirà un guanyador que serà qui participarà el mes d’octubre a la final de l’ESNC. El concurs europeu, organitzat per AZO, donarà en conjunt més d’1 milió d’euros en premis.

Des de la seva creació l’any 2004, l’European Satellite Navigation Competition (ESNC) ha tingut més de 10.000 participants d’arreu d’Europa que han presentat 3.500 idees de negoci, de les quals han estat premiades més de 270. En l’edició anterior, el guanyador absolut va ser un equip valencià amb el projecte Poseidron, un dron que utilitza un sistema europeu de posicionament per satèl·lit per salvar persones a alta mar.

Participa fins al 30 de juny a www.catalonia.esnc.eu


Aquesta informació es publicada arrel de la nostra col.laboració amb la Generalitat de Catalunya, donat ademés que es un tema en el que diversos representants del Clúster Catalonia Smart Drones hi participen.

You May Also Like

0 comments