Nota Informativa premsa International Drone Day #idd16

by - 8:24


Celebració de l’International Drone Day al Magical Media (Parc Científic de Lleida)
L’International Drone Day és un esdeveniment mundial que celebren 150 països per difondre aquesta nova tecnologia a través d’activitats lúdiques adreçades als afeccionats i a les empreses del sector. L’associació Lleida Drone i el RC Drone Catalunya, amb la col·laboració del Parc Científic i Tecnològic de Lleida, han organitzat aquesta celebració al centre audiovisual Magical Media.

Els organitzadors han habilitat una zona de 9.000 m 3 , amb una xarxa de protecció, al plató 1 del Magical on s’han fet curses i vols de demostració. El vestíbul i altres espais del centre audiovisual, fins a un total de 1.000 m 2 , han allotjat exposicions d’aparells, tallers i xerrades. El públic ha pogut conèixer els últims models de drons com el DJI Phantom 4, els 2 Yuneec (H920 Tornado i
Tyhoon Q500), el Parrot Bepo 2 i el Flore Remote Control, a més de la nova càmera tèrmica FLIR TAU 2.


L’edició actual de l’International Drone Day a Lleida ha dedicat també un espai als infants i als joves. S’ha instal·lat un petit circuït d’obstacles al vestíbul del Magical perquè els participants, d’entre 8 i 16 anys, demostressin les seves habilitat en el pilotatge dels drons. També s’ha fet un concurs de dibuix infantil i juvenil sobre el futur dels aparells.

El laboratori de drons de l’Escola Politècnica Superior (EPS) de la Universitat de Lleida, que lidera el professor Juan Antonio Garriga, ha participat en l’esdeveniment. Així mateix hi han estat presents els laboratoris del Parc Científic (Liquid Galaxy Lab i Lleida Drone Lab).

El secretari per a la Governança de les TIC i la Comunicació de la Generalitat, Jordi Puigneró, i el vicepresident del Parc i alcalde de Lleida, Àngel Ros, han inaugurat la jornada. També han intervingut en l’acte el director de l’EPS, Francesc Giné; el president de GlobaLleida i director de la Fira de Sant Miquel, Oriol Oró; el president de Lleida Drone, Andreu Ibáñez, i el gerent del Parc
Científic, Josep Clotet.

You May Also Like

0 comments