Nota de Premsa per les V Conferencias de #lleida #drone

by - 12:09


Prop de 150 congressistes inscrits a la V Trobada Lleida Drone, l’única que se celebra a tot l’Estat

Exposició de 40 drones i impressores 3 D durant la jornada

L’Associació Lleida Drone, organitzadora de la V Trobada de professionals i persones afeccionades a aquests aparells voladors, ha registrat ja prop de 150 inscrits per participar en l’esdeveniment, dels quals un 40% procedeixen de la resta de Catalunya i de l’Estat. Aquesta trobada és l’única que se celebra a tot l’Estat i tindrà lloc demà, dissabte, de les 9 a les 19 hores al Magical Media.
De les 9 a les 14.30 hores s’exposaran les ponències tècniques i es presentaran els projectes professionals que utilitzen drones. A les 12.30 hores, està prevista la salutació als congressistes del president del Parc i alcalde de Lleida, Àngel Ros.
El bloc de la tarda s’iniciarà a les 16 hores amb el taller infantil i juvenil per aprendre a fer volar drones, amb una inscripció de 50 menors d’edat, i s’hi espera l’assistència d’unes 200 persones. Posteriorment, els participants demostraran el seu domini dels aparells en una competició al plató 1 del centre audiovisual. A les 17 hores, es realitzarà la gravació d’un vídeo multidrone del Castell dels Templers.
Durant la jornada estarà oberta al públic una exposició de 40 drones i diverses impressores 3 D, amb les quals es construiran peces de drone.

Atenció als mitjans de comunicació
El president del Parc, Àngel Ros, atendrà els mitjans de comunicació després de saludar els congressistes.

                                                                                  Lleida, 30 de maig de 2014

You May Also Like

0 comments