Comunicado del Parque Científico respecto al segundo encuentro Lleida Drone (catalán)

by - 11:03


Informació interna del Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida


Assumpte: Segona trobada de Lleida Drone al Parc Científic

El proper dissabte, dia 15, tindrà lloc al Parc la segona trobada de Lleida Drone. Aquest cop s’espera participants de diferents punts de l’Estat que faran volar els seus drones (aeronaus sense tripulació humana que volen de forma autònoma) pel Parc.
A les 12 del migdia, a la rotonda del Larida, hi haurà una exhibició acrobàtica de vol d'un helicòpter radio controlat. Posteriorment, al pàrquing del Parc, un hexacòpter de Girona filmarà imatges aèries dels edificis H, Ilnova, CeDico i el Viver Tic, entre altres infraestructures. A la vegada, una càmera Street View, cedida per Coogle, seguirà la mateixa ruta i gravarà un vídeo de 360o. Finalment, s'editarà un vídeo amb el resultat de les dues gravacions.
Prèviament, a les 11 hores, se celebrarà una trobada tècnica al Viver TIC. La trobada està oberta a totes les persones del Parc interessades en aquesta tecnologia.
Els drones’utilitzaven majoritàriament amb finalitats bèl·liques, però des de fa un temps tenen també altres aplicacions com controls tèrmics, gravació d'imatges i vídeos aeris, anàlisi de sòls i agrimensura, entre d'altres.
Més informació a www.lleidadrone.com

You May Also Like

0 comments