martes, 14 de septiembre de 2021

LleidaDrone a la Fira de Sant Miquel 2021

 


Reel Drone per BirdEyeWorks, col.laborador de LleidaDrone

L'Associació LleidaDrone tornarà a ser present a la Fira de Sant Miquel en la seva 67 edició.
Aquest any les nostres activitats es veuran reduïdes donada la pandèmia, evitant acumulacions de persones. Però amb tot i amb aixó, i distribuits en zones i dies,
LleidaDrone estarà present recolçant a Fira de Lleida en la tornada a la nova normalitat amb un equip de 20 persones.

Si ets professional registrat aquí per obtenir la teva entrada gratuïta.
Si no ho ets i necesites entrades envian's un mail a lleidadrone@gmail.com i et pasarem unes quantes.

El nostre stand i xarxa LleidaDrone Arena en montatge



En col.laboració amb Fira de Lleida disposarem de les nostres habituals zones on desenvoluparem les següents activitats:

- Stand, situat al pavelló 4 al fons a l'esquerra, tindrem una serie de continguts desenvolupats per LleidaDrone i altres partners:


. Projecte Dronecoria, on exposarem el nostre drone i els vídeos amb els últims avenços del mateix.


. Simulador de Pagès, a on disposarem de 4 ordinadors per que el jovent i la canalla juguin al nostre projecte de creació de continguts i difussió de l'Horta de Lleida.





. Zona professional on els companys de BIRDEYEWORKS mostraran els seus serveis i atendran les preguntes dels visitants. https://birdeyeworks.com/


. Corner de Ponent Aerospace, a on l'spinoff espaial de LleidaDrone, P.E.R.A., estarà present amb diferents continguts i projectes, com els becats per Google aquest estiu on estudiants han fet visualitzacions espaials a la nostra plataforma Liquid Galaxy:

Satellite Orbit Visualizer, d'Albert Morea 

Image Satellite Visualizer, d'Octàvio H. Müller






- Xarxa de Vols LleidaDrone ARENA,  al fons a l'esquerra del pavelló 4, disposarem de la nostra xarxa de vols indoor, el LleidaDrone Arena, a on diferents pilots de LleidaDrone i col.laboradors efectuaran vols de demostració.

- Bird Eye Works, empresa de serveis drones de Lleida

- Aerofor, empresa de formació i serveis de drones a Lleida, els quals volaran el DJI Agras, drone especialitzat en Agricultura



- Diferents pilots de LleidaDrone que volaran els nostres mes de 50 drones que durem a la fira.



Altres activitats que desenvoluparem:



. El dissabte dia 2 d'octubre desde les 12:30 participarem en la jornada de l'Horta de Lleida a l'stand de l'Ajuntament de Lleida, tot i presentant el nostre projecte Simulador de Pagès. 




. Participarem a l'stand de l'Àrea 5G de Ponent amb una presentació del projecte Crop Doc, una aplicació d'Intel.ligència Artificial per a l'Smart Agro, desenvolupat als Laboratoris TIC del Parc Científic de Lleida amb col.laboració de LleidaDrone.
Aquest projecte ha estat finalista al Challenge 5G de l'operadora nacional Orange.





. Grabació del Un dia més i de l'Arrela amb UA1FM, desde l'stand del pabelló 4 de la Denominació d'Origen Oli de les Garrigues. On presentarem també el nostre projecte Simulador de Pagés



. Activitats amb l'Associació de Productors de l'Horta de Lleida, amb els que col.laborem en el projecte Simulador de Pagès.









I abans d'acabar recordem el video 

Vídeo promocional Agricultura de Precisión 7 Conferencias LleidaDrone

Vídeo promocional Agricultura de Precisión 7 Conferencias LleidaDrone