L'Associació LleidaDrone tornarà a ser present a la Fira de Sant Miquel de Lleida, edició 2018

by - 18:51


L'Associació LleidaDrone, amb seu als Laboratoris TIC del Parc Científic, tornarà a ser present per cuart any consecutiu a la Fira de Sant Miquel.
Durant la fira l'Associació disposarà d'un stand per atendre als interessats en el mòn dels drones on diferent associats i empreses oferiran ajuda. Tanmateix una gran xarxa de vols interior al pabelló 4 permetrar fer demostracions de vol d'aquests aparells.
El dissabte 29 i el diumenge 30 s'oferirà a la canalla d'apendre a volar drons de joguina i a participar en una carrera de drones per nenes i nens.

Atribució fotografies: Javi Martin, 50millimeters.com

Tanmateix el divendres 28 l'Associació durà a terme la presentació:

"Dronecoria, projecte mundial amb drones per reforestar boscos cremats"
En aquesta presentació organitzada per l'Associació LleidaDrone amb seu als Laboratoris TIC del Parc Científic de Lleida i col.laboradora del projecte creat per l'enginyer Lot Amorós d'Aeracoop.
es descriurà el projecte Dronecoria, el seu abast i història, que inclou haver-se presentat en 5 païssos i obtingut diversos premis internacionals.


Dronecoria dota els aparells voladors amb càmeres fotogràfiques per analitzar els millors llocs d’actuació. Després, acobla als drons ampolles amb llavors i microorganismes, que es llancen en zones devastades per incendis, terratrèmols o tsunamis. Aquesta alternativa augmenta la possibilitat de germinació de les llavors i d’accedir a llocs on no s’arriba a peu.





El projecte compta amb el suport de les Nacions Unides, Telefónica, Ikea, Autodesk , Intech 3D i LleidaDrone, entre d’altres

Data: 28 de setembre, 18 a 19 hores
Durada: 45 minuts
Ubicació: sala posterior P4

You May Also Like

0 comments