CATUAV, presentació de serveis profesionals d‘observació aèria i de teledetecció amb drone a la 4a trobada de #Lleida #Drone @catuav

by - 10:46

                                  
Dins de les presentacions de serveis professionals del proper dia 14 tindrem a un excel.lent exponent d'aquesta tecnología i que en aquest cas vé de properes contrades, Moià. 
Dins d'aquesta sessió en Jordi Santacana, director de CATUAV, ens farà una presentació corporativa de l'empresa, ens presentarà el seu nou Centre Tecnològic i espai aeri segregat per proves d'UAV que tenen a Moià, i el proper curs de fotogrametria i teledetecció que faran el proper setembre per estrenar les noves instal·lacions. 
Tot un contingut de molt interés que ademés comptarà amb l'exposició de dos dels seus UAV, els models Atmos 6 i Argos, junt amb el seu centre de control portable.



A la plana http://www.catuav.com/es/descargas podeu trobar totes les especificacions tècniques.


CATUAV és una empresa que des de l'any 2003 desenvolupa tecnologia UAV per a aplicacions de fotogrametria i teledetecció. Al llarg d'aquests deu anys ha treballat en projectes per clients com INDRA, TELESPAZIO, ESA o CSIC. Ha realitzat més de 200 missions comercials amb UAV a tota la península i també a Bòsnia, on participa en un projecte de l'Agència Espacial Europea per ajudar a la detecció i eliminació de mines antipersona. Recentment ha signat acords de col·laboració amb el Centre Tecnològic ASCAMM i a amb el el consorci americà MWUSA.


CATUAV ha comprat una finca de 14 hectàrees a Moià (Bages) on està construint el nou Centre Tecnològic CATUAV (CTC), que serà un edifici que allotjarà les oficines, taller, laboratori i hangar d'UAVs de l'empresa. La finca disposarà d'un espai aeri segregat de 2.500 hectárees específicament destinat a les proves d'UAVs. Aquesta nova infraestructura estarà oberta a totes les empreses i entitats interessades en desenvolupar i provar tecnologia UAV i oferirà també cursos de formació.



You May Also Like

0 comments